Pohostenie, ketering

Najdôležitejšou otázkou počas bežného pracovného dňa je jednoznačne: „Káva?'' Najflexibilnejšiu odpoveď na túto otázku nájdete vo vašej firemnej kuchyni – bez ohľadu na to, či ide len o malý výklenok s kávovarom alebo o plne vybavenú kuchyňu na stravovanie pre niekoľko ľudí. Tu nájdete všetok nábytok zo sekcie ketering a malé kuchyne, ako aj zodpovedajúce gastronomické vybavenie pre vašu firmu alebo kanceláriu.

Možnosť stravovania a ketering – sýti zamestnanci sú spokojní zamestnanci



Káva ráno, malé občerstvenie počas prestávky, niečo na posilnenie pred mítingom: jedlo a pitie sú jednoducho súčasťou úspešného pracovného dňa. Vďaka malým kuchynkám, keteringovému vybaveniu alebo bufetu si môžete ušetriť veľké jedálne, nepraktické čajové kuchynky a vyčerpaných zamestnancov.




Čo je súčasťou poskytnutia možnosti stravovania v podniku?



Mnohí zamestnanci radi trávia obednú prestávku mimo kancelárie alebo dielne. Táto zmena miesta je dôležitá, aby si osviežili myseľ a našli nové perspektívy. Avšak aj medzičasom potrebujú občas zjesť nejakú sladkosť alebo vypiť nápoj. Ak nemáte priestor na riadnu čajovú kuchynku, môžete si zriadiť miesto na stretnutia aj v dielni alebo kancelárii vo výrobných priestoroch pomocou keteringového vybavenia, napríklad malých kuchýň. Šikovné skrinky ponúkajú dostatok priestoru pre kávovar, varnú dosku a chladničku a tiež dostatok úložného priestoru pre osobné obľúbené šálky a zásoby kávy.



Mobilné chladiace boxy prinášajú čajovú kuchynku priamo na pracovisko. Studené nápoje, občerstvenie a príbory sú vždy poruke – v rokovacej miestnosti, v priestore pre návštevníkov, na veľtrhoch a podujatiach alebo kdekoľvek inde, kde je potrebné občerstvenie.




Kde je vo firme najlepšie rozmiestniť keteringový nábytok?



Okrem zrejmých požiadaviek, ako je prístup k zdrojom elektrickej energie a prípojka vody, sú tu aj procesné aspekty týkajúce sa zriadenia keteringového vybavenia, ako sú malé kuchyne.



  • Krídlové dvere skriňových kuchýň by sa mali dať na mieste inštalácie úplne otvoriť bez toho, aby zakrývali iné prvky zariadenia alebo zatarasili prechodové trasy.

  • Výpary z potravín by sa mali dať bez problémov odsávať. V priestoroch bez okien alebo prívodu čerstvého vzduchu nainštalujte ďalšie odsávače pár s filtrom.

  • Vyberte si priestor, ktorý umožňuje usadenie skupín v bezprostrednej blízkosti so stolmi pre bistro a stoličkami.

  • Označte skriňové kuchyne ako také, aby nedošlo k zámene so skriňami na vybavenie alebo náradie.


Ak chcete pre možnosť stravovania a keteringu vo vašej firme urobiť maximum, naše projektové plánovanie je tu pre vás. Postaráme sa napríklad o naplánovanie a realizáciu kompletných kuchýň, navrhneme štýlové oddychové zóny a prevezmeme akúkoľvek inú požiadavku na vybavenie firmy priateľské k zákazníkom a zamestnancom. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich služieb alebo nášho sortimentu, jednoducho nás kontaktujte.